Mustaherukan Siemenöljy appelsiiniöljyllä 30 ml

29,90 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 000099

Mustaherukan Siemenöljy appelsiiniöljyllä 30 ml

Suurenna klikkaamalla

Mustaherukan siemenöljy rauhoittaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Se on erityisen hyvä herkälle, kuivalle tai pintakuivalle iholle. Mustaherukan siemenöljyä on tutkittu paljon ja sen teho atooppisen ja herkän ihon hoidossa on osoitettu Turun yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa. Mustaherukan siemenöljyn teho perustuu sen rikkaaseen vitamiinisisältöön ja erinomaiseen rasvahappotasapainoon. Mustaherukan siemenöljy sopii hyvin myös kasvojen hierontaan hoitojen yhteydessä joko sellaisenaan tai yhdistettynä seerumiin ja/tai hoitovoiteeseen. Huippusuosittu appelsiinituoksuinen versio. Appelsiini hoitaa ja rauhoittaa mieltä ja ihoa. Saatavana myös hajusteettomana, mikä sopii myös hajusteallergikoille.

Käyttöohjeet:
Ravitsee herkkää ja couperosa ihoa vitamiineilla ja omegarasvahapoilla.
Käyttö: Käytä sellaisenaan kasvoilla, kaulalla ja dekolteella päivä- ja/tai yövoiteena. Voit myös lisätä 2-3 tippaa Mustaherukka Hoitovoiteeseen lisäämään hoitotehoa. Vältä pipetin osumista ihoon.

Ingredients:
Ribes Nigrum Seed Oil (Mustaherukka/Blackcurrant), Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Cocoate, Heptyl Undecylenate, Vitis Vinifera Seed Oil (Viinirypäle/Grape), Olus Oil, Phenethyl Alcohol, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed (Appelsiini/Sweet Orange)*
*Citrus Sinensis Essential Oil contains Linalool, Limonene and Citral

Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10–24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet