FLOW Shampoo-saippuapala Rasulsavi

10,80 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 000088

FLOW Shampoo-saippuapala Rasulsavi

Suurenna klikkaamalla

Hellävarainen saippua hiusten ja vartalon pesuun. Sopii hellävaraisuutensa vuoksi myös kasvoille.

Rasulsavi-saippua on erityisesti suunniteltu herkälle iholle, sekä erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Sitä kannattaakin kokeilla atooppiselle iholle, psoriasikseen sekä hilseilevälle hiuspohjalle. Saippua on tuoksuton, joten allergioista kärsiville se on hyvä vaihtoehto. Tämä hellävarainen saippua sopiikin erinomaisesti myös lapsille.

Rasulsavi tunnetaan iho-ongelmia hoitavasta vaikutuksestaan.  Savi sisältää runsaasti mineraaleja ja se on syväpuhdistava. Saven lisäksi saippua sisältää Himalajan mineraalisuolaa, joka yhdessä Rasulsaven kanssa on ehkäpä täydellinen yhdistelmä ihon ja hiuspohjan ongelmien hoitoon.

Kokeile Rasulsavi-saippuaa:

-atooppiselle iholle

-psoriasikseen

-hilseilevälle hiuspohjalle


Miksi Flow Rasulsavi-saippua?

-aito kasviöljysaippua ilman keinotekoisia peseviä aineita

-ekologinen ja riittoisa valinta

-ei pullojätettä

 

Käytä näin:

Vartalo ja kasvot; vaahdota palaa käsissä tai vaahdota suoraan iholle. Huuhtele runsaalla vedellä.

Hiukset:

Hiero palaa märkiin hiuksiin niin kauan, että vaahtoa on todella runsaasti. Jos vaahtoa ei muodostu runsaasti, tee välihuuhtelu ja aloita vaahdottaminen uudelleen. Käytä lämmintä vettä, sillä se parantaa saippuapohjaisen tuotteen pesutehoa. Muista vaahdottaa myös hiusten latvat!

Kun aloitat käyttämään saippuapohjaista tuotetta hiusten pesussa, voivat hiuksesi aluksi tuntua tahmeilta tai öljyisiltä. Tämä reaktio poistuu yleensä 1-10 pesussa. Käyttämällä Flow-hiushuuhdetta hoitoaineena, tahmeus poistuu hiuksesta nopeammin.

INCI: SODIUM COCOATE*, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, AQUA, RICINUS COMMUNIS SEED OIL*, MOROCCAN LAVA CLAY, SALT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*   

* Wild grown or certified organic ingredient

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet