Suojaava Herukka Aurinkovoide SPF 30 50 ml

34,50 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 000049

Suojaava Herukka Aurinkovoide SPF 30 50 ml

Suurenna klikkaamalla

SPF 30 Aurinkovoiteen fysikaalinen aurinkosuoja muodostuu titaanidioksidista ja sinkkioksidista. Hoitavaa mustaherukkaa sisältävä voide imeytyy iholle helposti. Fysikaalisia aurinkosuojatuotteita suositellaan etenkin lapsille ja herkkäihoisille.

Aurinkovoide sisältää ihoa hoitavia kasviuutteita. Mustaherukanlehtiuutteen sisältämä C-vitamiini antavat iholle vahvan antioksidanttisuojan. Tämä on tärkeää, sillä erityisesti auringon UVA-säteet tunkeutuvat syvälle ihoon ja aktivoivat vapaita happiradikaaleja tuhoamaan ja vahingoittamaan ihon nuorekkuudesta vastaavia sidekudossäikeitä. Mustaherukansiemenöljyn välttämättömät omega 3- ja 6-rasvahapot hellivät auringon rasittamaa ihoa. 

Luonnonkosmetiikan aurinkosuoja-aineena käytetään titaanidioksidia. Toisin kuten synteettiset aurinkosuojat, jotka imevät auringonsäteet itseensä ja muuntavat ne lämmöksi, titaanidioksidi heijastaa auringonsäteet pois ihosta peilin tavoin. Koska fysikaalinen suoja-aine ei imeydy ihoon, sen käyttö on turvallista ja se sopii myös herkkäihoisille. Päivävoiteen titaanidioksidi ei jätä ihoon valkoista pintaa, vaan voide imeytyy ihoon täydellisesti ja levittyy pehmeästi. Sopii myös meikin alle.

Käyttöohjeet:
Levitä runsaasti iholle. Lisää tarvittaessa. SPF 30/korkea suoja.

Ingredients:
Aqua, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Coconut Alkanes, C12-20 Alkylglucoside, C14-22 Alcohols, Glycerin, Propanediol, Polyhyd- Roxystearic Acid, Cetyl Alcohol, Ribes Nigrum Seed Oil (Mustaherukka/ Blackcurrant), Cetearyl Glucoside, Stearic Acid, Ribes Nigrum Fruit Extract (Mustaherukka/ Blackcurrant), Coco-Caprylate/Caprate, Alumina, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Parfum(Natural)

Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.


 

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet